Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλες χορτοφάγοι!


Πριν μερικά χρόνια τα αιγοπρόβατα προσεβλήθησαν από αφθώδη πυρετό και τότε όλα ξεκίνησαν!
Συμβουλές και εντολές από παγκόσμιους και εγχώριους οργανισμούς υγείας ωθούσαν στην απαγόρευση κατανάλωσης του εγκεφάλου και των εντόσθιων των συμπαθών τετραπόδων. Το προσωπικό σοκ ήταν τεράστιο αφού έπεσε ως χάρτινος πύργος η συμβουλή της γιαγιάς μου "Φάε το κεφαλάκι για να βάλεις μυαλό!" Επίσης πλήγμα δέχτηκαν τόσο το κοκορέτσι όσο και η γαρδούμπα.
Αυτό έστρεψε τους κτηνοτρόφους στη μαζική παραγωγή βοδινού κρέατος για να ρεφάρουν τη χασούρα. Η εντατικοποίηση όμως στο άρμεγμα των αγελάδων τους προκάλεσε αρχικά μια κρίση άγχους που σταδιακά εξελίχθηκε σε κρίσεις πανικού για να καταλήξουν στο τρελοκομείο. Χρειάστηκαν χιλιάδες ώρες ψυχανάλυσης και κοκτέηλ ηρεμιστικών αλλά το κακό είχε γίνει.
Και τώρα τι;
Κοτοπουλάκι!Πέσαμε με τα μούτρα στην κατανάλωση κοτόπουλου σε σημείο να βγάλουμε βυζιά. Η παραγωγή τους έφτασε σε απίστευτα επίπεδα. Από το αυγό το κοτοπουλάκι γινόταν κοτζάμ πουλάδα σε μια βδομάδα! Έλα όμως που κι αυτά κάτι έπαθαν. Λίγο που φταρνίζονταν συχνότερα, λίγο που είχαν ακροαστικά, κάτι που οι πορδές τους βρώμαγαν έγινε το κακό.
Όλα αυτά τα χρόνια το μόνο κρέας που ήταν σιδερένιο από υγεία ήταν το χοιρινό. Και να που έφτασε η ώρα και ω! του θαύματος φύσηξε ο κακός ο λύκος πιο δυνατά αυτή τη φορά και πλευριτώσαν τα 3 γουρουνάκια.
Να το θυμηθείς: Αν σε λίγα χρόνια σαρδέλες και μπακαλιάροι δεν πάθουν ουρολοίμωξη, τότε θα κάνω μπάνιο με πιράνχας!

Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Eπιστροφή στα σοβαρά.




Μετά από το κατανυκτικό διάλειμμα του Πάσχα μπορούμε να επιστρέψουμε στη σοβαρή Ελληνική πραγματικότητα.
Είμαστε έτοιμοι να παράγουμε πολιτική και να εξυψώσουμε στα ουράνια τη δημοκρατία και τον πολιτισμό. Να μη μιλήσω για την κάθαρση και τη διαφάνεια στο δημόσιο και ιδιωτικό μας βίο...το λευκό του Αιγαίου!

Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Καλό Πάσχα!


Τώρα που θα πας βόλτα για το Πάσχα θυμήσου κάτι απλό:
Όσο κι αν τρέξεις το αρνί δεν έρχεται πιο κοντά!

Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Τσικάγκο γίναμε παιδάκι μου!




Επιτέλους έγινε κι αυτό! Το πρωινό μακελειό στο σχολείο ολοκληρώνει, με τον πιο θορυβώδη τρόπο, την μεταμόρφωση της πιο αντι-Αμερικανικής (στα λόγια) κοινωνίας σε πανομοιότυπο κλώνο των Η.Π.Α.
Είχαμε αγοράσει τις διψασμένες τζιπάρες, 2-3 κινητά ο καθένας, βάλαμε κλιματιστικό και στα κοτέτσια μας, έχουμε υγεία και παιδεία μόνο πληρώνοντας χοντρά, πουλήσαμε τις δημόσιες υπηρεσίες μας, οργανώσαμε τη διαπλοκή μας από τοπικό μέχρι και εθνικό επίπεδο, γιγαντώσαμε τις τράπεζες και τα Μ.Μ.Ε.... Εντούτοις κάτι έλειπε. Από σήμερα όμως μπορούμε να υπερηφανευόμαστε πως κατακτήσαμε το πολιτισμικό Έβερεστ!
Εύγε μας!

Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

8 Απριλίου 1798- 8 Απριλίου 2009


ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ

" Το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικό ότι είναι αληθές. "

Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

......................................


Η κατάσταση πλέον δεν περιγράφεται!
Δεν χρειάζεται να την περιγράφουμε.
Δεν έχει νόημα να την περιγράψουμε.
Την ξέρουμε!
Δεν υπάρχουν πια άλλες δικαιολογίες!
Για κανέναν από εμάς!
Είναι η ώρα της σιωπής...