Κυριακή, 26 Αυγούστου 2007

Η ισχυρή Ελλάδα!


Άκουγα σε διάφορες δηλώσεις ότι αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας ισοδυναμεί με εθνική καταστροφή.

Διαφωνώ!!! Και διαφωνώ ουρλιάζοντας μέχρι να πεταχτούν οι φλέβες στο λαιμό μου!

Εθνική καταστροφή είναι όλοι όσοι κυβέρνησαν την Ελλάδα! Εθνική καταστροφή είναι όσοι κυβερνήθηκαν στην Ελλάδα! Εθνική καταστροφή είμαι εγώ, είσαι εσύ!

Οι πολίτες ΠΟΤΕ δεν απαίτησαν από τους κυβερνώντες μέτρα πρόληψης για οποιοδήποτε θέμα. Οι κυβερνώντες πάντοτε προσπαθούσαν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα και ΠΟΤΕ δεν έκαναν κάτι για να μην δημιουργηθεί το πρόβλημα.

Προεκλογικά όλοι ζητάμε διορισμούς από τους υποψηφίους και οι υποψήφιοι τάζουν διορισμούς. Το κράτος δεν εφαρμόζει τους νόμους που ψηφίζει και οι πολίτες απαιτούμε να συνεχίσει να μην τους εφαρμόζει. Γιατί έτσι βολευόμαστε όλοι!

Τις τελευταίες μέρες απολαμβάνουμε τους καρπούς των απαιτήσεών μας ως πολίτες!

Ας πιάσουμε-επιτέλους- αυτόν τον πάτο που μας αξίζει να τελειώνει το παραμύθι.

Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2007

Τ΄άκουσες;


Ντόρα Μπακογιάννη-Μητσοτάκη (να μην ξεχνιόμαστε!) :


"Οι εκλογές είναι η στιγμή που θα μιλήσει ο λαός!"


Τ'άκουσες λαέ; Μια φορά στα τέσσερα χρόνια έχεις δικαίωμα να μιλάς. Τον υπόλοιπο καιρό το βουλώνεις, εκτελείς βαθειά οσφυοκαμψία και αναμένεις τα εισερχόμενα! Έτσι είναι περήφανε Ελληνικέ λαέ! Οπότε για τον επόμενο μήνα ακόνισε τη γλώσσα σου, και ξεκίνα να γλύφεις εκεί που τον υπόλοιπο καιρό αφοδεύεις!

Τρίτη, 7 Αυγούστου 2007

Τεράστια επιτυχία!!!

Praetor AgricolarisΤην επόμενη φορά που θα απλώσεις το χέρι για να κόψεις ένα αχλάδι ή λίγα φουντούκια κοίταξε γύρω σου, διότι από 'δω και πέρα θα παραμονεύει ένας άγρυπνος αγροφύλακας που με αυταπάρνηση θα προστατεύει το φυτικό κεφάλαιο της χώρας!

Επιτέλους ιδρύθηκε η αγροφυλακή, ένα σώμα που τόσο έλειπε από την Ελλάδα και που η απουσία του ήταν αληθινή τροχοπέδη στην αναπτυξιακή μας πορεία. Όταν οι ελλείψεις σε προσωπικό στα νοσοκομεία και στα σχολεία είναι περισσότερες από το υπάρχον, ιδρύεται ένα σώμα μερικών χιλιάδων ανεκπαίδευτων 40άρηδων, οι οποίοι καλούνται να "τρέχουν" στα όρη στ' άγρια βουνά για να κυνηγάν τους κατσικοκλέφτες! Έτσι κι αλλιώς στην υγεία και στην παιδεία οι ιδιώτες θα τα πάρουν όλα (αφού είναι ιδιαιτέρως επικερδείς "επιχειρήσεις" ), ενώ ποια ιδιωτική εταιρεία θα βγάλει φράγκα από τα πουρνάρια;

Με σήμα λοιπόν το αμπελόφυλλο ( το τριφύλλι το πρόλαβε ο Παναθηναϊκός ) ριχτήτε στη σκληρή δουλεία φίλοι αστυνομικοί της οικολογίας! Φαντάζομαι ότι θα είστε το ίδιο αποτελεσματικοί με τους συνοριοφύλακες που προστατεύουν τα σύνορα πλ.Ομονοίας με πλ.Συντάγματος!