Τρίτη 7 Αυγούστου 2007

Τεράστια επιτυχία!!!

Praetor Agricolaris



Την επόμενη φορά που θα απλώσεις το χέρι για να κόψεις ένα αχλάδι ή λίγα φουντούκια κοίταξε γύρω σου, διότι από 'δω και πέρα θα παραμονεύει ένας άγρυπνος αγροφύλακας που με αυταπάρνηση θα προστατεύει το φυτικό κεφάλαιο της χώρας!





Επιτέλους ιδρύθηκε η αγροφυλακή, ένα σώμα που τόσο έλειπε από την Ελλάδα και που η απουσία του ήταν αληθινή τροχοπέδη στην αναπτυξιακή μας πορεία. Όταν οι ελλείψεις σε προσωπικό στα νοσοκομεία και στα σχολεία είναι περισσότερες από το υπάρχον, ιδρύεται ένα σώμα μερικών χιλιάδων ανεκπαίδευτων 40άρηδων, οι οποίοι καλούνται να "τρέχουν" στα όρη στ' άγρια βουνά για να κυνηγάν τους κατσικοκλέφτες! Έτσι κι αλλιώς στην υγεία και στην παιδεία οι ιδιώτες θα τα πάρουν όλα (αφού είναι ιδιαιτέρως επικερδείς "επιχειρήσεις" ), ενώ ποια ιδιωτική εταιρεία θα βγάλει φράγκα από τα πουρνάρια;





Με σήμα λοιπόν το αμπελόφυλλο ( το τριφύλλι το πρόλαβε ο Παναθηναϊκός ) ριχτήτε στη σκληρή δουλεία φίλοι αστυνομικοί της οικολογίας! Φαντάζομαι ότι θα είστε το ίδιο αποτελεσματικοί με τους συνοριοφύλακες που προστατεύουν τα σύνορα πλ.Ομονοίας με πλ.Συντάγματος!

12 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Κι εγώ που τόσα χρόνια φοβόμουν για τους καρπούς των δέντρων στα τόσα κτήματά μου, τώρα έχω τουλάχιστον τους αγροφύλακες.

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@δείμος

Μη φοβάστε αγαπητέ δείμε! Βγάλτε τους φράχτες και τα συρματοπλέγματα από τα χωράφια σας! Υπάρχει ομπρέλα αγροτικής προστασίας με σήμα το αμπελόφυλλα.

DeliriumTremens είπε...

"'αγρυπνος αγροφύλακας"

Σαν ανέκδοτο ακούγεται, μουα χα χα!!
:)

Niemandsrose είπε...

Και βέβαια θα κυνηγούν τον κατσικοκλέφτη και τον εμπρηστοί τσίτσιδοι διότι ο πεφωτισμένος Βύρων δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τις στολές τους...
Καλώς σε βρήκα Απειρώτα!

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@deliriumtremens

Όλη η ιστορία δεν είναι ένα ανέκδοτο; Και μάλιστα από αυτά που κάποτε λέγαμε "σόκιν" αφού έτσι όπως πάει το πράγμα το σεξ είναι σε καθημερινή εφαρμογή από τους κυβερνώντες προς τους πολίτες.

@niemandsrose

Καλώς ήρθες.
Σε τι λεπτομέριες κολλάς κι εσύ τώρα; Εδώ υπάρχει αρχηγός ενός σώματος χωρίς υπαλλήλους ακόμα. Υπάρχει διοικητής που διοικεί τον αέρα!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Το πρόβλημα, απειρώτα μου, είναι ότι τα μήλα μου είναι κόκκινα, δεν είναι μπλε και φοβάμαι τους ρουφιάνους.

Niemandsrose είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Niemandsrose είπε...

Σύμφωνα πάντως με ένα παλιό σενάριο ο αΡΓοφύλακας θα συμβάλει να μπει η χώρα στους G8, να σκάσουν οι δανειστές μας από τη ζήλια τους!

the muppet show girls είπε...

Θερινή σύναξις των αγροφυλάκων.

ΥΓ. Το σύμβολο είναι ταμάμ.
Παραπέμπει σε οινοποσίες και ατελείωτες ώρες αμπελοφιλοσοφίας.
Ξέρει τι διαλέγει ο Byron. Στέλνει και μήνυμα.
Wineyard philosophy '-PPP

Π.

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@δείμος

Τα κόκκινα φρούτα είναι δελεαστικά και πολλοί θα θέλουν να τα κόψουν. Και εγώ φοβάμαι αυτούς που θα δείξουν στους άλλους πώς θα "κόψουν" τους καρπούς μου.

@niemandsrose

Σατανικό το σχέδιο!

@Π.

Τουλάχιστον θα δωθεί η ευκαιρία σε κάποιους να σκεφτούν ίσως για πρώτη φορά στη ζωή τους! Έτσι δεν έκαναν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι;

Υ.Γ. Ξέρω δεν σου έστειλα τις φωτογραφίες.

Ανώνυμος είπε...

Εμέ ήλθεν εις τον νουν η λαϊκή έκφρασις " Όλα τα είχε η Μαριορή ο φερετζές της έλειπε"

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@σκορπιος

Ή το άλλο " Τι του λείπει του ψωριάρη, φούντα με μαργαριτάρι"