Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2007

Η προσωποποίηση της νομιμότητας!


Μολονότι η συμμετοχή της κ. Φώφης ως υποψήφιας βολευτού είναι αντισυνταγματική (και το ξέρει!), εντούτοις έχουν τα μούτρα εκεί στο ΠΑΣΟΚ και μιλάνε για πραξικόπημα στη δικαιοσύνη!

Αυτοί οι άνθρωποι ζητάν την ψήφο μας προκειμένου να γίνουν βολευτές και να εφαρμόζουν τους νόμους! Πλάκα ΜΕ κάνεις;

Ως αντιπολίτευση και στην συγκρότηση των ψηφοδελτίων τους ακόμα πάνε κόντρα στο Σύνταγμα. Φαντάσου να (ξανα)κυβερνήσουν!!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως. Εις το ίδιο μήκος κύματος και ιδική μου χθεσινή ανάρτησις

ο δείμος του πολίτη είπε...

Καλά αυτό είναι αλήθεια. Αλλά ότι και η ΝΔ έβαλε τον Άρειο Πάγο να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ και να το δυσφημίσει είναι άλλο ζήτημα. Γιατί αυτό πρώτη φορά γίνεται.

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@σκορπιος

Είμαστε πολλοί αλλά είμαστε σκόρπιοι(και όχι σκορπιοί)

@δείμος

Από τη στιγμή που ο μισθός των δικαστών είναι συνδεδεμένος με αυτόν των βολευτών, οι δεύτεροι θα χρησιμοποιούν τους πρώτους στα μικροκομματικά τους παιχνίδια. Από την άλλη για μένα είναι λεπτομέρεια και ανούσιο ποιο δικαστήριο θα ακυρώσει μια παρατυπία. Και κυρίως μια -εν γνώσει του παράτυπου- παρατυπία.

Ανώνυμος είπε...

Από που συνάγει ο φίλτατος δείμος του πολίτη το συμπέρασμα του. Μήπως από τας ανακοινώσεις του κ Παπανδρέου ο οποίος ακόμη και σήμερον συνέντευξις εις το Mega προσπαθεί να καλύψει το σφάλμα του

ο δείμος του πολίτη είπε...

Είναι δυνατόν η δικαιοσύνη να μην είναι εξαρτημένοι από την πολιτική όταν οι νόμοι είναι εμπνευσμένοι από τις αρχές της δημοκρατίας τους;

the muppet show girls είπε...

Τέτοια φαντασία τη φοβάμαι...
Και...φιλαράκι, μη με κάνεις πλάκα!

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@the muppet show girls

Η έλλειψη φαντασίας με φοβίζει ακόμα περισότερο. Η φανατσία, ακόμα και η αρρωστημένη δείχνει- αν μη τι άλλο- ένα μυαλό που τουλάχιστον κινείται. Τα βαλτωμένα μυαλά είναι που μας έχουν φέρει ως εδώ.