Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2007

Πάει κι αυτό.

Γιατί Άκη;



Επιτέλους γίναμε Ευρώπη! Με ποσοστά που θυμίζουν Ευρωεκλογές ολοκληρώθηκε " η στιγμή που μιλάει ο Ελληνικός λαός ". Τώρα τα κεφάλια μέσα και μούγκα στη στρούγκα!
Η ΝΔ ξαναπήρε την αυτοδυναμία, αν και αναιμική. Βέβαια ο Καραμανλής δεν ανησυχεί, αφού έχει καβάτζα και 10 βολευτές από την (πιο) δεξιά του Κυρίου (καψερέ Μητσοτάκη να μην υπάρχει ΛΑΟΣ και Χριστόδουλος στις μέρες σου!)
Στο ΠΑΣΟΚ, ο ηγέτης της ακροαριστερής πτέρυγας της δημοκρατικής (μουαχαχαχα!!!) παράταξης Ευάγγελος Βενιζέλος, απογοητευμένος από την ήττα δήλωσε πως θα πάρει τα γκέμια στα χέρια του έτσι ώστε το ΠΑΣΟΚ να ξαναγίνει το κολχόζ που όλοι θυμόμαστε!
Στην Αριστερά όλα ανθηρά και όμορφα- με 36 βολευτές παρακαλώ.
Ο ΛΑΟΣ του κεντρώου Καρα-Τζαφέρ έβαλε στη Βουλή όλα τα κεντρώα, μετριοπαθή θα έλεγα, στελέχη του ( Βορίδης, Πλεύρης, Γεωργιάδης, Βελόπουλος) Εεεεεε, ρε γλέντια!
Άντε και του χρόνου!

6 σχόλια:

Archon είπε...

Τώρα που το όνειρο του Μητσοτάκη έγινε πραγματικότητα και είδε τα βλαστάρια του πρώτα (το ένα στην Ά Αθηνών και το άλλο στην ΄Β) γίνεται να κάτσει σπίτι του ο παλιοβρυκολακας και να μην ασχοληθεί ξανά με την πολιτική?????????????????

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Γίνεται; Δεν γίνεται! έχοντας κλωνοποιήσει τον εαυτό του εις διπλούν- Ντόρα, Κυριάκος-είναι πάντα παρόν.

the muppet show girls είπε...

Κατά το γνωστόν, όλοι είναι ευχαριστημένοι από τα ποσοστά τους.
Ακόμα και ο Άκης και ο Μητσοτάκης.
Για διαφορετικούς λόγους ο καθείς.
Κάτι μου λέει, ότι αφήσαμε τη Μαριέττα να κλαίει μόνη της. Δεν την παίζουν πια οι φιλενάδες της
'-PPP
Καλημέρες πολλές !

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@the muppet show girls

Η Μαριέττα(Μαριορή) η κακομοίρα την πλήρωσε τη νύφη, λες και αυτή χαράζει την κυβερνητική πολιτική σε θέματα Παιδείας. Ή ο Πολύδωρας σε θέματα δημόσιας τάξης. Στον κόσμο αρέσει να προσωποποιεί τα προβλήματά του όπως και τις ελπίδες του.

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

άντε και του χρόνου! (χειρότερα...)

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@σπύρος

Λες; Να ξαναψηφίσουμε του χρόνου;