Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007

Και εγγύηση δίνω.


-Από αυτή τη στιγμή είμαι κι εγώ εγγυητής της ενότητας του ΠΑΣΟΚ!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ, θα σου το μαρτυρίσω το τέλος του έργου, το οποίο, πέραν του κληρονομικού χαρίσματος που διαθέτω, το έχω ξαναδεί: πάντα σχετικά με τον Λουδοβίκο - Le PASOK c'est mois - Βενιζέλο. 'Οταν πριν 15 χρόνια δίδασκε ως καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο ΑΠΘ, τότε που τα θυμόταν ακόμα τα γράμματα, γιατί με το θέμα της Φώφης φάνηκε ότι πρέπει να τα φρεσκάρει λιγάκι για να τα επαναφέρει στη μνήμη του, ξεκίνησε με την αρχή των παραδόσεων να διδάσκει σε ένα κατάμεστο από ενθουσιασμένους φοιτητές αμφιθέατρο. Δυστυχώς μέχρι το τέλος της διδακτικής περιόδου απόμεινε να κάνει μάθημα σε 5 (πέντε) άτομα! Και τούτο διότι στα πλαίσια της εναγώνιας προσπάθειάς του να εντυπωσιάσει με το εύρος της επιστημονικής του γνώσης και τη ρητορική του δυνοτητα, τυφλωμένος κυριολεκτικά από τον έρωτα προς τον νάρκισσο εαυτό του, παρέβλεψε τον ρόλο του καθηγητή-παιδαγωγού-μεταλαμπαδευτή γνώσης. Πιο απλά, δεν καταλαβαίναμε Χριστό όταν άνοιγε το στόμα του κι όλοι αναζητήσαμε άλλον Πρόεδρο ... συγνώμη, καθηγητή ήθελα να πω. Αυτό ακριβώς θα συμβεί και με το ΠΑΣΟΚ αν κι εφόσον ο Μεγαλόθυμος-Μπορώ και συγχωρώ-Αυτόκλητος μελλοντικός ηγετης του κινήματος, αναλάβει τα ηνία, υπερσκελίζοντας τον γόνο Παπανδρέου (πατέρα πώς το αντέχεις;) στις επερχόμενες εκλογές. Διότι δυστυχώς ο, μπουγελωθείς μεν απτόητος δε, Ευάγγελος έχει ένα και μόνο μέλημα : να τον τραβούν οι κάμερες από την σωστή γωνία. Να προβάλεται το καλό προφίλ. Άσε που φοβάμαι πως είναι το δεξιό...

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@ανώνυμος

Κάτι ανάλογο είχα στο μυαλό μου. Κι αν οι Πασόκοι τον κάνουν πρόεδρο, οι ψηφοφόροι θα τον μαυρίσουν για έναν απλό λόγο. Ή μάλλον για τον ίδιο λόγο που ψηφίσαν Καραμανλή.
Ο Καραμανλής τους θυμίζει τον εαυτό τους. Λίγο μπουνταλάς, χοντρούλης, χαζογελάει με κρυόκωλα αστεία και κατανοητός στο λόγο του. Από την άλλη ο Βενιζέλος τους θυμίζει πόσο αμόρφωτοι είναι και αυτό είναι μεγάλη προσβολή για τον μέσο Έλληνα.
Κάτι αντίστοιχο με τις ΗΠΑ που ψηφίσαν τον μέσο Αμερικανό, δηλαδή τον Μπους.

Unknown είπε...

Εγγυητής? Δηλαδή αν το ΠΑΘΟΚ γίνει της Πόπης τις 12 Νοέμβρη θα έρθει η τράπεζα και θα σου πάρει το σπιτάκι σου?

Ε όχι και μέσος Αμερικανός ο Μπους. Έλεος. Διαβάζει ο μέσος Αμερικανός παιδικό βιβλίο ανάποδα? ε? ε? ε? χαχα

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Ωχ, δεν θα το είχε σκεφτεί έτσι ο γαϊδαράκος!
Το ερώτημα είναι: Διαβάζει βιβλίο ο μέσος Αμερικανός; Το ανάποδα ή ίσια έρχεται σαν επεξηγηματική ερώτηση.