Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2007

Προεκλογικό debate!


Τις μετράμε ;

6 σχόλια:

Νέαρχος Γαλανάκης είπε...

Τι μετράμε τις κοτσάνες, τις μα...ς ή τα θα που δεν οδηγούν πουθενά;

BioLogos είπε...

Προσπάθησα να παρακολουθήσω αλλά δεν μπόρεσα.
Προτίμησα τις πίτες του Βαγγέλη πίσω από το άλσος.Έπρεπε να σου πω να έρθεις.Έχασες.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Τις μαλακίες να μετρήσουμε; Δεν ήταν και λίγες. Πρώτοι μακράν ήταν όλοι οι δεξιοί (Καρατζαφέρης, Παπαθεμελής, Καραμανλής με τη σειρά) και ακολουθούσαν η Αλέκα, ο Γιωργάκης και λιγότερες ο Αλαβάνος (που τελικά δεν τις γλίτωσε).

Οι δημοσιογράφοι φαίνεται ότι απέχουν τελικά πολύ και εντάσσονται σε άλλη κατηγορία με επικεφαλής το Λιάτσο.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Οι ερωτήσεις 1 και 38 πιάστηκαν από τους τηλεστάρ, οι υπόλοιπες στο Deep Bite των διαδρόμων του ΙΚΑ. Σοβαροφάνεια, αμηχανία, υποκρισία για τους ταγούς ενός λαού μακριά από το Ολυμπιακό πνεύμα, που διαγκωνίζεται για τα εμά και συνωστίζεται για τα σα. Κάποτε ο ποιητης μας θέλει να μάθουμε να κουβεντιάζουμε ησυχα και απλά.
Το εναρκτήριο λάκτισμα των γκρίζων αρνητικών σπότ από το ΠΑΣΟΚ σηματοδοτεί υποτίμηση της νοημοσύνης του εκλογικού σώματος . Αραγε δε σημαίνει: Επειδή "έχω τους εκδότες " σου πασάρω μασημένα ότι χολή μπορώ να ξεράσω με την πεποιθηση ότι θα τα χάψεις ανθρωπάκι που θέλεις νάσαι εσύ και όχι ο μπλέ σου εαυτός στα πράγματα...και γώ ο ασπρομάλης πιά Γιωργάκης να κάνω την ποθητή συσπείρωση στο κόσμο που κάποτε με ψήφιζε.! Μας λείπουν Διογένηδες που λιάζουν τα αχαμνά τους σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Διατί φίλε Διόνυσε σας ενοχλούν τα Σποτ του ΠΑΣΟΚ, μήπως έχετε λησμονήσει την ιστορικήν διαπίστωσιν ότι τον αντίπαλον σου τον πολεμάς με παρόμοια όπλα

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@ν.γαλανάκης

Άλλο είχαν στο μυαλό τους αλλά τελικά εκεί κατέληξαν (αναμενώμενο)

@biologos

Μοναχοφάη!!!

@δείμος

Μεγάλη απογοήτευση ο Λιάτσος. Ήλπιζα σε ερωτήσεις σχετικά με την Άντζελα και το διαζύγιό της.

@dionysos

Προσυπογράφω τα λεγόμενά σου.