Κυριακή 13 Απριλίου 2008

Ντ...όπα, είπα, λέω!


Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η ελληνική κοινή γνώμη την ανάκριση-απολογία του κεντρικού προσώπου στο "σκάνδαλο Ζαχόπουλος". Ή μήπως δεν είναι έτσι. Αν θυμάμαι καλά, η υπόθεση με την απόπειρα αυτοκτονίας του πρώην γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού και τα παρελκόμενα αυτής, απασχόλησε αποκλειστικά τη χώρα μας επί τρίμηνο.
Α! Ξέχασα! Τώρα είμαστε απορροφημένοι στην προσπάθειά μας να ανεβούμε στο σύννεφο από το οποίο πέσαμε μαθαίνοντας για το ντόπιγκ στην άρση βαρών. Τι διάολο αυτά τα σύννεφα πάνω από την Ελλάδα ατελείωτα είναι; Δεν μας αφήνουν να πιάσουμε πάτο.
Βέβαια ουδέποτε μας απασχόλησε πώς γίνεται και κάποιοι αθλητές μας με μισό χρόνο προπόνηση ξέσκιζαν τα ρεκόρ. Ούτε φυσικά μας παραξενεύει η βαρειά (εώς βαρύτατη) χροιά της φωνής νυν αλλά και πρώην αθλητριών μας (και νυν πολιτικών μας). Καπνιστές 30 χρόνων και τέτοιο μπάσο στη φωνή δεν το έχουν καταφέρει! Από την άλλη δεν εντυπωσιάζουν κανέναν τα μικροκαμωμένα -σχεδόν παιδικά- κορμάκια των γυμναστριών, που ενώ είναι 16-18 ετών δεν έχουν καν περίοδο! Βέβαια όταν σταματούν βγάζουν απότομα κάτι βυζιά που κάνουν την Πάμελα Άντερσον να κλαίει για τα δολλάρια που ξόδεψε σε πλαστικές!
Και ενώ αγκομαχούμε να ξαναράψουμε τη σκισμένη εθνική μας παρθενιά, ψηφίζεται το απάνθρωπο ασφαλιστικό, οι πολιτικοί μας παίρνουν μίζες από εταιρίες τηλεπικοινωνιών, υπουργοί χωρο(α)ταξίας νομιμοποιούν τα αυθαίρετά τους και άλλα τέτοια ταπεινά. Αλλά είπαμε του Έλληνα μην του πειράξεις το μύθο!

Υ.Γ. Την ίδια στιγμή περίπου 40 χώρες στον κόσμο είναι ένα βήμα πριν τη λιμοκτονία λόγω της υπερβολικής αύξησης στην τιμή βασικών διατροφικών προϊόντων. Τι πλάκα κι αυτή! Ο μισός πλανήτης να πεθαίνει από χοληστερίνη κι ο άλλος μισός να πεθαίνει από πείνα.

5 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Το κειμενο σου,αντιπροσωπευει στο 100% την πραγματικη εικονα της Ελλαδας του σημερα....Δεν εχω κατι να προσθεσω...

BioLogos είπε...

Δίπλα στο μπλογκρολ σου έχεις μια συνάδελφό σου.Αν την κοιτάξεις θα καταλάβεις ότι η απαξίωση των πάντων έχει γίνει θεσμός και εμείς οι ταπεινοί μικροαστοί έχουμε καταντήσει καρπαζοεισπράκτορες.

Την καλησπέρα μου

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@πρεζα tv

Και είναι άσχημη πανάθεμά τη!

@biologos

Μιλάς για το προσωπικό μου είδωλο. Για την ενσάρκωση του greek dream!
Καλησπέρα βιολόγε μου. Τελευταίως πρέπει να πήραν φωτιά τα εργαστήρια, έτσι;

BioLogos είπε...

Όποτε βλέπω την "δικιά" μας λαίδη Νταϊάνα, θυμάμαι το βλαχοκιτς ελληνικό όνειρο.

Άστα να πάνε στα εργαστήρια αλλά τουλάχιστον γουστάρουμε.Πειράζουμε κάποια καινούρια πραματάκια και βλέπουμε.

Ανώνυμος είπε...

Τι άλλο να προσθέσω?Αυτή είναι η πραγματικότητα...