Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

Τον ήπιαμε!


Και μια ανούσια πληροφορία που ελάχιστους ενδιαφέρει:
Τα αποθέματα πόσιμου νερού στη χώρα μας σε σχέση με την αντίστοιχη μέρα του 2007 είναι κατά 30 % μειωμένα. Και μάλιστα, ενώ η φετινή χρονιά είχε ικανοποιητικές ποσότητες βροχόπτωσης και χιονόπτωσης, όταν η περσινή ήταν σχετικά άνυδρη.
Φυσικά ποιος ασχολείται με αυτές τις μικρολεπτομέριες; Που να βρούμε χρόνο να ασχοληθούμε με αυτά; Ντόπες και παντός είδους πηδήματα απορροφούν όλη την ενέργεια της σκέψης μας.

5 σχόλια:

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Το καμπανάκι για το νερό έχει χρόνια που χτυπάει παγκοσμίως. Η Κύπρος έχει ήδη πρόβλημα. Περιμένουμε το καμπανάκι να γίνει καμπάνα για να σκεφτεί η πολιτεία για μονάδες αφαλάτωσης;;;;

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@οι αθλιοι

Η καμπάνα έχει χτυπήσει προ πολλού. Μιλάς για μονάδες αφαλάτωσης όταν είμαστε ανίκανοι να αντικαταστήσουμε το υπάρχον δίκτυο ύδρευσης το οποίο ευθύνεται για τεράστιες απώλειες νερού. Βέβαια να μη μιλήσουμε για την άρδευση που γίνεται μεγάλο πανηγύρι!

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Στους εξουσιαστές πολιτικάντηδες των δυο κομμάτων που κυβερνούν "αυτοδύναμα" ο ευκαιριακός μεταπρατισμός τους εμποδίζει κάθε μακρόπνοο σχεδιασμό την κοινωνική διαμόρφωση κουλτούρας φυσικών αγαθών και διασφάλισης εθνικού κεφαλαίου ανθρώπων επιστημόνων και φυσικών πόρων. Τα δημοσιογραφάκια τις ελλείψεις στο δίκτυο και τις απώλειες σωστά επισημαίνετε από την μετοχοποίηση της ΕΥΔΑΠ και δώθε την κάνουν γαργάρα,τι να βάλουν την εταιρεία σε επενδυτικές "φενάκες";;;;

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@dionysos

Σοφόν το σαφές!

Νενού είπε...

Όταν πλενουμε τα δοντάκια μας πόση ώρα αφήνουμε ανοιχτή τη βρυσούλα να τρέχε; Και μην αρχίσετε τα τύπου "από μένα γίνεται το κακό;". Ναι από εμάς αρχίζει το κακό.