Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

ΤΟΜΑΡΙ!!!





ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΟΜΑΡΙ!!!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολύ πολύ χοντρόπετσος το παχύδερμο.

BioLogos είπε...

Nα παραιτηθεί τώρα ο κύριος Χάος.

Ανώνυμος είπε...

Μάθε πρώτα πως μπορείς να αλλάξεις τον εαυτό σου και μετά να θέλεις με βρισιές να αλλάξεις τον κόσμο!!!

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@ανωνυμος(9:06)
Ο άνθρωπος κάνει σεξ με την καρέκλα του δεν υπάρχει άλλη εξήγηση!

@bilogos
Θυμάσαι τη δήλωση του Στυλιανίδη; Καραμανλής ή χάος; Ε, λοιπόν κατάφερε νάναι ο πρωθυπουργός vidal sasoon: 2 σε 1. Και Καραμανλής και χάος!

@ανώνυμμος (9:46)
Σ'ευχαριστώ για τα μαθήματα δεοντολογίας. Η αλήθεια είναι ότι τον πρωθυπουργό δεν αξίζει να τον αποκαλώ τομάρι από τη στιγμή που είναι τεράστιο γαϊδούρι.

BioLogos είπε...

Ρε ανώνυμε (9:46) πόσο μα πόσο νεοδημοκράτης πρέπει να είσαι για να μην καταλαβαίνεις τί γίνεται.

Ήμαρτον

Lefteris P. είπε...

Ζούμε τις τελευταίες μέρες (αν όχι την τελευταία νύχτα) της Δεξιάς. Ας ελπίσουμε ότι το σκυλολόι των χιτών θα φύγει χωρίς άλλο αίμα στα χέρια του! Όλοι στο δρόμο!

Ανώνυμος είπε...

o fasattack είπε:
Μετά τις κλασσικές του δηλώσεις για το φόνο του μικρού επιβεβαιώθηκα:Ο άνθρωπος είναι βλάκας.Ένας συνηθισμένος,απαρατήρητος μαλάκας.Ο τύπος βρίσκεται αλλού.Ένας πρώην έφηβος μπαρόβιος που είχε έναν παππού που τον έλεγαν Καραμανλή.Ένας άνθρωπος που δεν "μύρισε" ποτέ του την καθημερινότητα σε μια φτωχογειτονιά,που δεν έφαγε ποτέ του ξύλο από αστυνομικό γιατί δεν χρειαζόταν ποτέ του να είναι "εκεί",που έμαθε για τη ζωή από τις ιστορίες άλλων.Η μαριονέτα αυτή λοιπόν δεν κυβερνά,αλλά
κυβερνιέται.Ας μην το ξεχνάμε ποτέ αυτό απειρώτα...

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Η πιό ξύπνια κίνηση του Καραμανλή τώρα που δεν τον πάνε οι δύο παραδοσιακές οικογένειες της Κρήτης θάταν κυβέρνηση συνασπισμού 4 κομμάτων για 3χρόνια με πρόγραμμα ανάκαμψης και σωτηρίας των αξιών και όσων μπορουν να σωθούν από τα ελλείποντα αγαθά Ο Ομπάμα δείχνει Κέυνσ εμείς;;;

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@Lefteris P.
Μακάρι. Και όταν λες δεξιά φαντάζομαι εννοείς τη φιλοσοφία της δεξιάς και όχι μόνο τη ΝΔ.

@fasattack
O ορισμός της οικογενειοκρατίας...κι από πίσω έρχεται ο Γιωργάκης. Ο οποίος Γιωργάκης ως εκφραστής του συστήματος και της εξουσίας έχει κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο.Ποιος; Ο Πασοκτζής. Ο ορισμός του καιροσκόπου που για τα ποσοστά είναι ικανός να εκμεταλευτεί τα πάντα!

@dionysos
Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε το παρόν πολιτικό σκηνικό να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση θα ήταν η αγωνία μπροστά στη απώλεια της καρέκλας. Πάντως ειλικρινά περιμένω την αυριανή μέρα να δω τι θα συζητήσουν οι φωστήρες του έθνους.

Νέαρχος Γαλανάκης είπε...

Δεν Καταλαβαίνω το σχόλιο του Διονύσου. Αλλά να ξέρεις συνάδελφε πως η παραίτηση είναι δύσκολη πράξη. Ο κ Πρωθυπουργός αδυνατεί να διακρίνει το νόμιμο από το ηθικό πως λοιπόν δες να καταλάβει τέτοια επουσιώδη πράγματα

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@ν.γαλανακης
Αυτός που φτιάχνει τους νόμους καθορίζει και την ηθική, σύμφωνα με τη λογική των κρατούντων.
Ευχαριστώ πολύ για το link στο ιστολόγιό σας.