Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Απογοήτευση.


Απογοητευμένοι οι Έλληνες παρακολουθούν τις τσέπες τους να γεμίζουν με χρήματα, αφού λόγω των κατεστραμμένων καταστημάτων δεν μπορούν να πάνε για ψώνια!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai ti foveri auti h eikona....o theios na kolumpaei sta lefta kai o Donald me ta anipsakia apla na xazeuoun ton exon lefta, apo makrua kai me aporia....xm...mhpws oi poilitikoi prepei na arxisoun na diavazoun comics gia na arxisoun na mathainoun....mhpws???

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Φοβάμαι πως θα την βρουν αρκετά οικεία την εικόνα και δεν θα τους προκαλέσει εντύπωση.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Ναι οι καημένοι, γίνονται εχθροί του καταναλωτισμού χωρίς να το θέλουν. Αν ήταν βέβαια έτσι, όλα τα συνοικιακά καταστήματα θα ήταν γεμάτα από πελάτες, αλλά πού...

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Άντε μπράβο! Μας τα έχουν πρήξει! Μέχρι πριν 2 εβδομέδες τα καταστήματα είχαν πτώση του τζίσου λόγω οικονομικής κρίσης. Τώρα ποια οικονομική κρίση; Για όλα φταίνε οι μαθητές και οι συγκεντρώσεις τους. Άλλωστε αυτό υποστηρίζει και το φασιστοειδές που έχουν για δήμαρχο στην Αθήνα ζητώντας να σταματήσουν οι διαδηλώσεις για 20 μέρες. Μπορώ να βρω όμως 40 πόλεις στν Ελλάδα που δεν ένοιξε ρουθούνι και η αγορά συνεχίζει να πηγαίνει σκατά!

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Πχ Ρόδο, Σέρρες, Αίγινα , Ναυπακτο, Αίγιο κλπ.
Μια χώρα που σκοτώνει τα παιδιά της συρρικνώνει τον πλούτο της και φοβάμαι και το ζωτικό της χώρο.

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Το κακό είναι πως οι άμεσα θιγόμενοι της οικονομικής κρίσης έχουν πειστεί πως οι διαδηλώσεις φταίνε γενικώς και αορίστως. Βρίσκουμε πάντα τον αόρατο εχθρό που μας επιβουλεύεται.