Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Και σανό έχω, λέγεται!


Να μου λύσεις μια απορία σε παρακαλώ. Σε ποια χώρα του κόσμου θα υπήρχε τέτοια αλληλουχία γεγονότων και όλα θα κυλούσαν χαλαρά; Πες μου μία χώρα!
Τα σκάνδαλα πέφτουν βροχή, η κατάχρηση χρήματος και εξουσίας είναι ο κανόνας και κανένας δεν αντιδρά. Τα ατομικά και εργασιακά δικαιώματα τα έχουν κάνει ρολό και μας τα έχουν βάλει στον κώλο χωρίς λιπαντικό.
Πυροβολούν μαθητές σαν μπεκάτσες.
Οποιοσδήποτε είναι αδύναμος σκοτώνεται κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Η κυβέρνηση είναι μονίμως παραπλανημένη, ηλίθια δηλαδή. Το χειρότερο είναι πως πιστεύουν ότι έχουν να προσφέρουν και παραμένουν στην εξουσία.
Το ΠΑΣΟΚ πριν ακόμα πάρει την εξουσία έχει πάρει το αλαζονικό ύφος. Το χείριστο είναι πως υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κι αυτό να προσφέρει και βιάζονται να το ανεβάσουν στην εξουσία.
Στην αριστερά μετράνε ποιος την έχει πιο μεγάλη την επιρροή στην κοινωνία.
Οι συνδικαλιστές υπακούωντας στον τσοπάνη κυρήσσουν 3ωρες στάσεις για φραπέ.
Κι εμείς καθόμαστε στην τηλεόραση και βλέπουμε τους 16άρηδες να βγάζουν το φίδι απ'την τρύπα και το Λαζόπουλο να μας πλάθει την άποψη.

11 σχόλια:

ανεστης είπε...

Μμμμ... άσε με να μαντέψω... στην Ελλάδα; Το βρήκα;
Σε ποιά άλλη χώρα τα γεγονότα τα βλέπουν σα reality show, σα να αφορούν άλλους κι όχι εμάς;

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Συγχρητήρια! Κερδίσατε 2 κυβικά νερό της Βιστωνίδας.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Αφείστε με ήσυχο ρε παιδιά, σε λίγο αρχίζει "η στιγμή της Αλήθειας"

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Αυτή είναι η δουλιά 300 κουκουλοφόρων ,να μην κατέβουν στους δρόμους της Αθήνας 2000.000 διαδηλωτές για τις "Κουκουλοφόρες offshore"!

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ
Ωχ, συγγνώμη.


@dionysos
Οι 2.000.000 διαδηλωτές δεν έχουν φοβηθούν 300 προβοκάτορες. Απλά δεν υπάρχουν τόσοι "διαθέσιμοι" να διαδηλώσουν. Πάλι οι μειοψηφίες προσπαθούν να βγάλουν το φίδι απ'την τρύπα και η ανανδρία μας είναι που αφήνουμε μόνα τους ανήλικα παιδιά να κάνουν τη δουλειά μας.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Ισως έχεις δίκιο,οι γλοιώδεις, μεμψίμοιροι και μοιραίοι έχουν πληθύνει επικίνδυνα, γιαυτό τα 15χρονα δεν μας αντέχουν.Εδω δεν ξέρων τι πληρώνουν ΔΕΗ και βενζινάδικο, Super market άσε δε την τύχη τους που την εμπιστεύονται στον ...ΟΠΑΠ.

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

...κι αν σου κάτσει;

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Λύσαξες, δεν είχε... είχε όμως ποδόσφαιρο...

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Είδες το ματς με ήρωα το νεοδιοριζόμενο κηπουρό Αντώνη Νικοπολίδη; Πάντως κάπου υπήρχε εξήγηση για την καταπληκτική ποιότητα στο χορτάρι του Καραϊσκάκη!

Ανώνυμος είπε...

οτι ελπιδοφορο υπαρχει γυρω μας ας το κρατησουμε ζωντανο
αυτη την ελπιδα θελω να πιστευω οτι στηριζουν,θρεφουν,μεγαλωνουν αυτοι που ειναι στους δρομους

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@ioannina blog
Η ελπίδα είναι σχετικό μέγεθος και εξαρτάται απ΄την οπτική γωνία του καθενός. Άλλη ελπίδα έχει ο άνεργος, άλλη ελπίδα έχει ο τραπεζίτης, άλλη ο πολιτικός. Το θέμα είναι νά'χει ελπίδα και να τη διεκδικεί η νεολαία. Κι αυτό γιατί η νεολαία εξ'ορισμού επιβάλλεται να επιδιώκει τη ρήξη.