Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Και ευτυχισμένο το νέο έτος!


Χαρείτε συνάνθρωποι! Έρχεται ο καινούριος χρόνος με νέες ελπίδες και όνειρα! Όλοι διασκεδάζουν και τα πρώτα παιδάκια ήδη λένε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς!

9 σχόλια:

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Είμαι Παλαιστίνιος το 2009.

EVISSA είπε...

με την ευκαιρία των Χριστουγέννων κάποιοι κάνουν δώρα με την έπαρση του δυνατού ,δώρα θανάτου... και κυρίως με την ασυδωσία της ατιμωρησίας. Άλλοι ξεβράζουν στισ ακρογυαλιέσ παγωμένους λαθρομετανάστες - στην καλύτερη περίπτωση - στυην χειρότερη τους πετάνε στα παγωμένα νερά ένεκα της χαλάρωση των μέτρων φύλαξησ λόγω Χριστουγέννων. τα χριστούγεννα ως άλλοθι τησ βαρβαρότητας μας. Και μείσ ναρκωμένοι από την λάμψη των στολιδιών του σαλονιού μασ δήθεν ασφαλείς στο μικρόκοσμό μας.
Μονωμένοι. Εξέλαβα την ανάρτησή σασ σαν χριστουγεννιάτικη κάρτα αφύπνισης,

EVISSA είπε...

μικρότητες θα μου πείτε, αλλά να απολογηθώ για τα λάθη βιασύνης και απροσεξίας, μιας μάλλον πολύπλοκης εργασιακής μέρας που επέμενα να διασκευάζω κάνοντας "μπλοκοανάγνωση"
σας χαιρετώ επανορθωτικά...

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@dionysos

Είναι άδικο. Αλλά και το άδικο μας αναγκάζει νά είμαστε Παλαιστίνιοι, όπως ήμαστε Σέρβοι, Ιρακινοί, Σομαλοί, Κουβανοί, Βορειοκορεάτες, Πακιστανοί, Αφγανοί, Θιβετιανοί. Ενώ εγώ ήθελα μόνο να'μαι άνθρωπος.
Καλή σου χρονιά διόνυσε!

@Evissa
Kαλώς σε βρίσκω.
Τα δικά μας στολίδια φτιάχνονται από πτώματα λαθρομεταναστών και διαμελησμένα πτώματα παιδιών. Έτσι απλά. Για να καταναλώνω εγώ για τρεις πρέπει άλλοι δύο να πεθάνουν.
Καλύτερη χρονιά σου εύχομαι!

the muppet show girls είπε...

Αντεύχομαι σε Απειρωτα.
Αλλιώτικη χρονιά να 'ναι ετούτη.
Για όλους.

Lefki είπε...

Εγώ πάλι, έχω το κακό χούι να λέω πάντα "καλή αρχή" αντι για ¨καλή χρονιά", υπονοώντας ότι, μιας και το ψάρι βρωμάει απ'το κεφάλι, αν η αρχή δεν είναι καλή τι να περιμένει κανείς από την υπόλοιπη χρονια?
Το θέμα του περισσότερου νοήμοντος κόσμου δεν είναι ρατσιστικό. Δεν κολλάμε δλδ στο ότι οι Εβραίοι σκοτώνουν Μουσουλμάνους. Ούτε στο ότι οι Ισραηλινοί σκοτώνουν Παλαιστήνιους. Κολλάμε στο γεγονός πως πολλοί και δυνατοί και με μεγάλες πλάτες σκοτώνουν αδιακρίτως αποδυναμωμένους, άμαχους, που δεν χρωστάνε τίποτα και δεν μπορούν καν να προκαλέσουν ανάλογο κακό. Γίνεται ένας πόλεμος, που δεν είναι πόλεμος πλέον. Είναι μια άνανδρη επίθεση με την ανοχή όλου του πλανήτη.
Τι κι αν καταδικάζει ο πάσα ένας στην τηλεόραση, μπροστά στην κάμερα του star με βαρύγδουπες εκφράσεις τις επιθέσεις?
Όπως είπες φίλε μου-και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου- η παπαριά είναι δέντρο που φυτρώνει στη χώρα μας αλλά τα φρούτα της δεν τρώγονται με τίποτα.

Καλώς σε βρήκα και...
αντε να δούμε τι σόι χρονιά θα έχουμε με τέτοια αρχή!

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@Λευκή
Φυσικά ξκαι δεν είναι ρατσιστικό το θέμα. Είναι καθαρά υποκριτικό. Είναι που στον δυτικό χριστιανικό κόσμο η σφαγή των Παλαιστινίων χάλασε λίγο τη γλύκα του κουραμπιέ στο στόμα μας. Θέλω να πω πως αν η σφαγή γινόταν στο Ραμαζάνι ή στο Γιομ Κιπούρ θα την αντιμετωπίζαμε ως "άλλο ένα επεισόδιο της γνωστής αντιπαράθεσης Ισραηλινών-Παλαιστινίων".
Σχετικά με την παπαριά το σχόλιο του Στάθη Παναγιωτόπουλου σχετικά με τη σφαγή των Παλαιστίνιων ήταν λείαν επιεικώς απαράδεκτο αφού χωρίς καμία λογική εξισώνει το θύτη με το θύμα.
Να τα λέμε...

Lefki είπε...

Αυτό ακριβώς εννοούσα κι εγώ. Τα Χριστούγεννα δεν είναι οποιαδήποτε γιορτή. Τι Ραμαζάνια και Γιομ Κιπούρ με λές τώρα?! Έχουν αυτοί τόσο χοντρό και ροδομάγουλο Αγιο Βασίλη? Τρώνε αυτοί τέτοια νόστιμη γαλοπούλα? Είμαστε οι ΑΓΝΟΤΕΡΟΙ και οι ΠΙΣΤΟΤΕΡΟΙ ολων, και εννοείται πως μας χαλάει που γίνονται τέτοιες σφαγές στη Γάζα. Και btw γίνονται από τους μισητούς Εβραίους. Σκέτη πρόκληση! (ειρωνικά τα λέω, μην παρεξηγηθώ!)
Ο Στάθης είναι αγαπημένος αν και ιδιότυπος πολλές φορές. Το να τους βάζει όλους σ'έναν κουβά είναι άδικο(μέρχι ανήθικο και επικίνδυνο).
Εννοείται πως θα τα λέμε...

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@Λευκή

Προσωπικά δεν τον ξέρω. Απλά έχω άποψη από την τηλεοπτική του εικόνα από την εποχή του jammin με τον Βακάρο. Γιαυτό και με παραξένεψε η άποψή του. Αιφνιδιάστηκα μπορώ να πω. Μου φάνηκε περισσόερο προβοκατόρικη παρά προσωπική άποψη.