Τρίτη, 28 Απριλίου 2009

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλες χορτοφάγοι!


Πριν μερικά χρόνια τα αιγοπρόβατα προσεβλήθησαν από αφθώδη πυρετό και τότε όλα ξεκίνησαν!
Συμβουλές και εντολές από παγκόσμιους και εγχώριους οργανισμούς υγείας ωθούσαν στην απαγόρευση κατανάλωσης του εγκεφάλου και των εντόσθιων των συμπαθών τετραπόδων. Το προσωπικό σοκ ήταν τεράστιο αφού έπεσε ως χάρτινος πύργος η συμβουλή της γιαγιάς μου "Φάε το κεφαλάκι για να βάλεις μυαλό!" Επίσης πλήγμα δέχτηκαν τόσο το κοκορέτσι όσο και η γαρδούμπα.
Αυτό έστρεψε τους κτηνοτρόφους στη μαζική παραγωγή βοδινού κρέατος για να ρεφάρουν τη χασούρα. Η εντατικοποίηση όμως στο άρμεγμα των αγελάδων τους προκάλεσε αρχικά μια κρίση άγχους που σταδιακά εξελίχθηκε σε κρίσεις πανικού για να καταλήξουν στο τρελοκομείο. Χρειάστηκαν χιλιάδες ώρες ψυχανάλυσης και κοκτέηλ ηρεμιστικών αλλά το κακό είχε γίνει.
Και τώρα τι;
Κοτοπουλάκι!Πέσαμε με τα μούτρα στην κατανάλωση κοτόπουλου σε σημείο να βγάλουμε βυζιά. Η παραγωγή τους έφτασε σε απίστευτα επίπεδα. Από το αυγό το κοτοπουλάκι γινόταν κοτζάμ πουλάδα σε μια βδομάδα! Έλα όμως που κι αυτά κάτι έπαθαν. Λίγο που φταρνίζονταν συχνότερα, λίγο που είχαν ακροαστικά, κάτι που οι πορδές τους βρώμαγαν έγινε το κακό.
Όλα αυτά τα χρόνια το μόνο κρέας που ήταν σιδερένιο από υγεία ήταν το χοιρινό. Και να που έφτασε η ώρα και ω! του θαύματος φύσηξε ο κακός ο λύκος πιο δυνατά αυτή τη φορά και πλευριτώσαν τα 3 γουρουνάκια.
Να το θυμηθείς: Αν σε λίγα χρόνια σαρδέλες και μπακαλιάροι δεν πάθουν ουρολοίμωξη, τότε θα κάνω μπάνιο με πιράνχας!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) ανακοίνωσε απόψε μέσω της ιστοσελίδας της στο διαδίκτυο ότι στο εξής η γρίπη που έχει ξεσπάσει και έχει προκαλέσει το θάνατο σε 153 άτομα στο Μεξικό και στις ΗΠΑ θα αποκαλείται «γρίπη Α (Η1Ν1)». Το Μεξικό αρνήθηκε από την πλευρά του η γρίπη να ονομαστεί «γρίπη του Μεξικού» γιατί κάτι τέτοιο θα έβλαπτε την εικόνα της χώρας.

Ηθικό συμπέρασμα???Τα γουρουνάκια είναι πολύ καλά στις δημόσιες σχέσεις και έτσι από ότι φαίνεται θα τη γλυτώσουν τη ρετσινιά. Εδώ ολόκληρος λύκος και δεν τα κατάφερε....

the muppet show girls είπε...

Εγώ πάλι χαίρομαι που τελικά θα επιβεβαιωθούν οι επιλογές μου.
Το έλεγα εξ αρχής.
Στο τέλος θα μάς μείνουν μόνο τα μαλάκια.
Και προσωπικά έχω αδυναμία στα χταποδάκια!!!

Καλό μας μήνα '-)

DIONYSOS είπε...

Ax ταπόδια, αστα κοι!

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@ανωνυμος
Έλα όμως που πάνε να στριμώξουν και το χοιρινό κρέας με την υπογραφή του Παγκοσμίου Οργανισμού Φαρμακ...εεε Υγείας ήθελα να πω.

@the muppet show girls
Καλό μήνα!
Μας μείναν τα μαλάκια και οι μαλάκες. Κι αν τα πρώτα πίνονται με ουζάκι οι δεύτεροι δεν καταπίνονται με τίποτα!

@dionysos
Ήδη στα νοσοκομεία με εντολή Αβραμό (έχουμε θωρακίσει τη χώρα) οι ασθενείς τρώνε αστακομακαρονάδες και μυδοπίλαφα!