Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Ένας αντιεξουσιαστής στο Μέγαρο Μαξίμου!



Tελικά η πολιτική ζωή μας είναι μια επαναλαμβανόμενη και μάλιστα κακόγουστη, κρυοκωλιάρικη φάρσα.
Πρωθυπουργός και υπ. Εξωτερικών το '81 ο Ανδρέας, πρωθυπουργός και υπ. Εξωτερικών κι ο Γιωργάκης το '09. Μαντρόσκυλο τον Κουτσόγιωργα ο Ανδρέας; Μαντρόσκυλο τον Πάγκαλο ο Γιωργάκης το '09. Από τη μια τραγική έλλειψη φαντασίας, από την άλλη πανίσχυρο το Παπανδρεϊκό DNA. Έχουν κάνει πράξη την αθανασία οι κουφάλες ή όπως θά'λεγε κι ο Πάγκαλος "Βρε δε γαμιέσαι πρωί-πρωί!"

4 σχόλια:

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Σήμερα έβλεπα ιδρυτική φωτογραφία των Λαμπράκηδων, νομίζω 1964 και κατάλαβα εν μέσω Αλεξανδράκη, Κατράκη ,Κατσίγερα, Θεοδωράκη τον τότε Πάγκαλό. Σίγουρα δεν σταύρωνε γκόμενα στην αριστερά ο τύπος, εν μέσω τόσων όμορφων,και να τα σημερινά κατσικόματα!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Κι όμως ο Γιώργος είναι "μεγαλύτερο κεφάλι" από τον πατέρα του. Κάθε παπανδρεϊκή γενιά μοιάζει να είναι ανώτερη από την προηγούμενη. Ο Αντρεας δεν υπήρξε ποτέ προέδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και μάλιστα ο ΓΑΠ της έδωσε και μία άλλη εμβέλεια μέσα στην οικονομική και περιβαλλοντική κρίση της εποχής μας.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Exei μαζευτεί τόσο λάσπη Δείμο μου στη γύρα που ο Γιώργος όχι νοικοκυριό έν δυο πλυντήρια να βάλει μπουγάδα θα τον υμνούν για 8ετία, είναι φοβερό πόσο ολιγαρκείς μας έχουν συνηθίσει, Η Ευρώπη φαντάζει μακρινό όραμα,πέφτει μεγάλο κλέψιμο στη χώρα από αυτοδύναμες κυβερνήσεις πάντα, και ατιμωρησία και κομματικά κράτη κλπ κλπ

Νέαρχος Γαλανάκης είπε...

Θα ζητήσω βοήθεια από τον κ Αντιπρόεδρο. Κου....ς