Δευτέρα 19 Μαρτίου 2007

Ε, ρε γλέντια!


Πριν λίγες μέρες είδα στα ψιλά των ειδήσεων την πρόταση ενός ιερέα απο τις Η.Π.Α. σχετικά με την "θεραπεία" της ομοφυλοφιλίας. Με λίγα λόγια ο εκπρόσωπος του Χριστού επί της γης θεωρεί πως δεν είναι αντι-Χριστιανική μια ενδομήτρια επέμβαση στο έμβρυο έτσι ώστε να διορθωθούν οι γονιδιακές ατέλειές του, που αφορούν την ομοφυλοφιλία. Άρα οι ερωτικές μας προτιμήσεις είναι αυστηρά θέμα DNA. Το παράξενο στην όλη υπόθεση είναι πως γενετιστές στις Η.Π.Α. ανέφεραν ότι μέσα στην απόμενη 10ετία θα είναι σίγουρα στη θέση να εντοπίσουν τα γονίδια της ομοφυλοφιλίας. Άρα, εκτός της θεολογίας, και οι θετικές επιστήμες συνυπογράφουν ως δεδομένη την άποψη του πάστορος.
Πληροφορίες σχετικά με αντίστοιχες έρευνες που να αποδεικνύουν αν το έμβρυο θα γίνει γαύρος ή βάζελος, θα ψηφίζει ΠΑΣΟΚ ή ΛΑΟΣ, θα τραγουδάει Έλλη Κοκκίνου ή Λάμπη Λιβιεράτο ακόμη δεν έχουν διασταυρωθεί!

Υ.Γ. Φαντάζομαι πως οι συγκεκριμένοι επιστήμονες θα βρουν πλούσιο υλικό και βιβλιογραφία στις σχετικές έρευνες του Γ' Ράιχ.

2 σχόλια:

114ΛΕΞΕΙΣ είπε...

Ονειρα και εφιάλτες, ελπίδες και φόβοι. Οσο πιο βαθειά εισχωρούμε στη φύση τόσο την χάνουμε μου φαίνεται.

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Η φύση είναι ο πιο αυστηρός και δίκαιος νομοθέτης και δικαστής ταυτόχρονα.Έχει συγκεκριμένους νόμους, τους οποίους γνωστοποιεί δημόσια και έγκαιρα.Η παραβίασή τους έχει επακόλουθα που εφαρμόζονται με συνέπεια ανεξαιρέτως σε όλους μας.