Τετάρτη 9 Μαΐου 2007

Δεν μπορώ μανούλα 'μ !


Αντιγράφω από το "Έθνος" :
" Μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο η αγορά φαρμάκων του τρόπου ζωής. Μόνο για τέσσερα σκευάσματα κατά της στυτικής δυσλειτουργίας οι Έλληνες διέθεσαν πέρυσι 24,45 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό είναι αυξημένο κατά 9%, σε σύγκριση με το αντίστοιχο του 2005 και δείχνει μια σαφή τάση για κατανάλωση σκευασμάτων αυτού του είδους.
Πολλοί από τους επίδοξους χρήστες των εν λόγω φαρμάκων αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους τρόπους αγοράς τους, κυρίως μέσω του Διαδικτύου."

*Μια πρώτη παρατήρηση, διαβάζοντας τις παραπάνω αράδες, είναι πως ο Έλληνας όταν είναι να πηδήξει δεν το λογαριάζει το χρήμα! Είναι κουβαρντάς με το τσουτσούνι του!
* Από την άλλη η αύξηση στην κατανάλωση έχει πολλές αναγνώσεις. Είτε αυξήθηκαν όσοι δεν μπορούν αλλά θέλουν. Είτε αυξήθηκαν όσοι δεν μπορούν, ήθελαν, αλλά δεν έβρισκαν γυναίκα. Είτε αυξήθηκαν αυτοί που δεν μπορούν, δεν ήθελαν, αλλά άκουσαν στο καφενείο ιστορίες με Ουκρανές και το μετάνιωσαν. Είτε λόγω κατάχρησης στη δοσολογία, τους ήδη χρήστες δεν τους πιάνει η φυσιολογική δόση. Είτε και όλα μαζί.
*Τέλος αποδεικνύουμε ως λαός, πως είμαστε ασυμβίβαστοι αφού ψαχνόμαστε με τα εναλλακτικά και φυσικά απαντούμε αποστομωτικά σε όσους μας θεωρούν υπανάπτυκτους με τη στροφή που έχουμε κάνει στο διαδίκτυο προκειμένου να βρούμε φτηνότερα το μαγικό χαπάκι (μιας και η σύνταξη η ρημάδα έχει κολλήσει στα 550 ευρώ και ο ουρολόγος δεν μου το γράφει) .

2 σχόλια:

A.F.Marx είπε...

Δεν ξέρω πώς εμπιστεύονται και αγοράζουν φάρμακα από το δίκτυο...
Το βρίσκω εξαιρετικά επικίνδυνο

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

...κι όμως.