Πέμπτη 10 Μαΐου 2007

Στ'άρματα, στ'άρματα !


Ξεκινάει σήμερα στο Ελσίνκι της παγωμένης και αφιλόξενης Φινλανδίας το τριήμερο πολιτιστικής-αγωνιστικής-πατριωτικής ανάτασης του έθνους στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Και λέω από σήμερα διότι σήμερα αγωνίζεται, με σκοπό την πρόκριση στον τελικό, η μαρτυρική Κύπρος με την μαρτυρική Ευριδίκη. Ως Έλληνες (ή καλύτερα σαν Έλληνες) οφείλουμε μπουλουκηδόν να στηρίξουμε τη μαρτυρική συμμετοχή της μαρτυρικής μεγαλονήσου, που είναι και μαρτυρικό φαβορί για πρωτιά (κανονική όχι μαρτυρική).
Εξ'άλλου ο ηρωικός Σαρμπέλ συνεχίζει τις ηρωικές του πρόβες για τον τελικό του Σαββάτου, έτσι ώστε να κατατροπώσει για άλλη μια φορά όλους τους αλλόθρησκους διεμβολείς των ιδανικών της φυλής μας! Επίσης να μην ξεχάσω να αναφέρω και τον σιωνιστικό κίνδυνο που δεν μπορεί όλο και κάπου θα κρύβεται.
Ο ηρωικός, που λες, Σαρμπέλ με οδηγό την ελληνική του ψυχή, αλλά και τα εκατομμύρια ανά τον κόσμο των Ελλήνων στο πλευρό του, θα ντυθεί με τα ηρωικά ρούχα του Γαβαλά (δεν ξέρω αν είναι ηρωικός, προτιμώ τον Κωστέτσο για ήρωα που έχει και άρρωστο παιδί στο σπίτι) και θα παιανίσει με βρoντερή φωνή το έπος "Yeia sou Maria-κουκιά σπέρνω" που δεν είναι τίποτα άλλο από το "Αέρααααααααα" 67 έτη μετά.
Ο ηρωικός Σαρμπέλ δίνεται επίσης ως φαβορί από τα γραφεία στοιχημάτων (βάλε τώρα που γυρίζει) γεγονός που έχει ωθήσει την Ένωση Βρακοφόρων Τυμπακίου να προτείνει την μετονομασία του σε Σαρμπελάκη, ενώ ο Νομάρχης Ψωμιάδης δηλώνει κατηγορηματικά πως ο ήρωας θα μετονομαστεί Σαρμπελίδης! Βέβαια οι Αρκάδες-που ως γνωστόν κυβερνούν αυτόν τον τόπο-γελούν ειρωνικά αφού ήδη έχουν προαποφασίσει ο ήρωας να ονομαστεί Σαρμπελόπουλος.
Αρκεί να μη φάμε καμιά πατσαβουριά στο τέλος και ο ήρωας πατώσει (κάτι που θά'χει γίνει με μπαμπεσιά) γιατί τότε τον βλέπω με ειδική πτήση γραμμή για το Γκουαντάναμο! Είναι και το λιβανέζικο το αίμα μέσα του που δεν βολέυει!

15 σχόλια:

ανεστης είπε...

Α-ψο-γος!

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Άργησα να απαντήσω γιατί σιδέρωνα τη φουστανέλα για απόψε.

Unknown είπε...

Μην κάνεις τσάκιση στην φουστανέλα. Είναι της μοδός φέτος χωρίς τσάκιση..

ανεστης είπε...

Απόψε δεν παίζουμε. Την Κυριακή. Βάλτη στη σαλαμούρα.

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Μαύρο μαντήλι θα φορέσω! Η μαρτυρική Κύπρος έξω από τον τελικό! Ο Αττίλας 3 είναι γεγονός!

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ολοι στα αρματα αδελφια για να παρουμε πισω την Ορθοδοξη Εurovision!!!!

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

φοβούμαι πως οι πρώην κομμουνισταί που είχαν συνηθίσει στην απιστία θα μα ςκαταποντήσουν! Πρέπει το σχήσμα μεταξύ ορθοδόξων και παπιστών να γεφυρωθεί προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τους άθεοι!

Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω. Προτείνω δε να κάνουμε την κίνηση ματ και να τους αιφνιδιάσουμε τελευταία στιγμή: να αλλάξουμε τον τίτλο του άσματος από Yassou Maria σε Xaire Maria που παραπέμπει και στον χριστιανικό συνασπισμό.

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Σωστόοοοοοος!

Ανώνυμος είπε...

Σηαμασία έχει το μήκος της φουστανέλας να είναι το σωστό, το οποίο εσχάτως αποκαταστάθηκε και επίσημαστο original, δηλαδή μέχρι το γόνατο..

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Τέρμα δηλαδή στο μίνι.

advocatus diaboli είπε...

Καλύτερα φέσι Τούρκου στην Αγιά Σοφιά παρά καλυμαύχι του Πάπα λέωωωω! Είδατε τι κατάφεραν οι άπιστοι; Να πέτάξουν έξω τη μαρτυρική Κύπρο. Και τώρα, πού θα δώσουμε εμείς το 12άρι; Ε;

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Νέος προβληματισμός που μας διέφυγε στο post! Προτείνω την ορθόδοξη Σερβία ή την ορθόδοξη Ρωσία (αν και γουστάρω την ανορθόδοξη Ουκρανία)

ανεστης είπε...

Ρε τι παιδιά ήταν αυτά της ορθόδοξης Ρωσίας; Πρώτη φορά που με αναστατώνει έτσι η ορθοδοξία...

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Εσύ να τα βλέπεις που ξεστράτησες απ'το δρόμο του Θεού!