Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008

Πέφτωωωωωωωω......


Και ενώ μετά από μεγάλο κόπο και βάσανα κατάφερα ν' ανεβώ εσχάτως σ' ένα σύννεφο...νά'σου πάλι ξαναπέφτω βλέποντας ότι στην Ελλάδα ο τύπος είναι κίτρινος, ότι υπάρχει διαπλοκή μεταξύ πολιτικών και δημοσιογράφων και ότι το "δώσε τσόντα στο λαό" έχει προ πολλού προσπεράσει τον ταπεινό "άρτο με θεάματα"!

9 σχόλια:

BioLogos είπε...

Τσόντα και "Θέμα".
Ποιά είναι η αντίδραση γιατρέ μου?Κυνικότητα, ανασφάλεια, χαιρεκακία?

Και η λύση?Δεν υπάρχει.Και όσο δεν υπάρχει λύση δεν υπάρχει πρόβλημα.Όλα καλά, δεν χρειάζεται άγχος.

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@biologos

Ο πληθωρισμός στα σκάνδαλα ροζ, μπλε, κίτρινα και γενικώς διαφόρων αποχρώσεων μία αντίδραση προκαλούν τελικά. Απάθεια!

ανεστης είπε...

Δεν φαινότανε το πράμα; Φαινότανε...

Νέαρχος Γαλανάκης είπε...

Αντίσταση συνέλληνες. Η Ζαχοπουλιάδα έδειξε ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός και ξεσκέπασε τους διάφορους κήνσορες (λέγε με Θέμο ή τον απερίγραπτο συνεταιράκι του που συνεχίζει να το παίζει αδιάφθορος). Το κακό είναι ότι η μπόχα μας δυσκολεύει στην αναπνοή. Μη αφήνετε τα πράγματα να σας βάλουν κατω

o kairos είπε...

Ρε συ,θα τρεχουμε και με σενα να βρουμε καμια ταινια;Σκεψου την οικογενεια σου.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Θεματαντζήδες και Σαματαντζήδες. Τα 5000000 είχαν κατατεθεί τελικά 20-7-07 ντάλα καλοκαίρι. Ποιός πουλάει και ποιός αγοράζει συζητάμε όμως ξεχνάνε ότι είναι ορισμένα πράγματα ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΩΝΤΑΙ. Και μη λοξοκυττάμε τον δικομματισμό ,αυτοί ξερογλύφονται και οι δύο. Μιλάω με πολλούς επιχειρηματίες ξέρετε τι λένε: Μακριά από την Ελλάδα. Μετά σου λέι δεν ανοίγονται δουλιές...

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@ανέστης

Πάντα η καμπούρα του άλλου φαίνεται, ποτέ η δική μας!

@ν.γαλανάκης

Ο βασιλιάς γυμνός και οι υπήκοοι ξεβράκωτοι.

@ο καιρός

Είμαι ακουστικός τύπος και ουχί οπτικός.

@dionysos

Mιλάς με επιχειρηματίες και σου λένε αυτά τα πράγματα. Μίλησε και με αεριτζίδες να σου μιλήσουν για τον ελληνικό παράδεισο!

Ανώνυμος είπε...

Μέρα παρά μέρα επισκέφτομαι το φιλαράκι μου που είναι στην εντατική στον Ευαγγελισμό.35 χρονών.Μια μέρα,έτσι ξαφνικά,αρρώστησε.Τωρα,παλεύει να κρατηθεί στη ζωή.Είναι δυνατός και θέλει να ζήσει.Εκει κοντά ειναι και ο Ζαχόπουλος.Διαχειρίστηκε τα χρόνια της πολύτιμης ζωής με άλλον τρόπο:Με το να προσπαθήσει να αυτοκτονίσει.Αν υπήρχε μόνο ένα κρεβάτι στην εντατική τι θα επιλέγατε?Το ιατρικό πρωτόκολο λέει να "μπει" στη ΜΕΘ το ποιο βαρύ περιστατικό.
Θεραπεύουμε κύριοι καρδιές , πνεύμονες και νεφρούς.Οχι όμως συνειδήσεις.Επανασυνδέουμε και γυρίζουμε απο την κόλαση ανθρώπους, εκεί δηλαδή που ανήκουν.Και δεν εννοώ ιατρικώς να θεραπεύσουμε, αλλά γενικά ως κοινωνική αντίδραση.
Ας επιλέξουμε λοιπόν στο "μοναδικό κρεβάτι"που μας δίνει η "ΜΕΘ" να δώσουμε ζωή σε ανθρώπους που την θέλουν,που την σέβονται,που τη σπουδαιότητα της οποίας αντιλαμβάνονται που την γεύονται αγνά.Και ας αφήσουμε "διασωληνωμένες"τις τηλεοράσεις παίρνοντας κάποτε την απόφαση να τι αποσυνδέσουμε μια για πάντα.

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@fasattack

Μου επιτρέπεις να κάνω post το σχόλιό σου.