Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα...είμαστε.


Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο Μάκης (ένας είναι ο Μάκης). Κάποιο πρωί ο Μάκης βγήκε δημόσια και κατήγγειλε πως ένας βολευτής της ΝΔ, ο Κ.Κουκοδήμος, του είπε τηλεφωνικά, με αυτήκοους μάρτυρες τον Τ. Κουίκ και το Ν.Χατζηνικολάου, ότι μεσολάβησε στον Σπ.Κλαδά, που είναι επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, προκειμένου να διευθετηθεί ευνοϊκά η υπόθεση μαύρου χρήματος ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ του Θέμου (ένας είναι κι ο Θέμος).
Η δικαιοσύνη ευθύς έσπευσε να διερευνήσει την καταγγελία και επί μήνες ανέκρινε τους εμπλεκόμενους. Όλοι οι προαναφερόμενοι μπαινόβγαιναν στα ανακριτικά γραφεία όπου κατέθεταν 2-3 φορές ο καθένας, γεγονός που έδειχνε ότι υπήρχαν στοιχεία.
Σήμερα, που λες, έφτασε εκείνη η ώρα του πορίσματος από την ανάκριση. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Μαρία Γκανέ με τη σύμφωνη γνώμη του αντεισαγγελέα Εφετών Δημήτριο Δασούλα στέλνουν στο αρχείο την υπόθεση αφού δεν προκύπτουν-λένε- από την ανάκριση αξιόποινες πράξεις.
Με λίγα λόγια η δικαιοσύνη απεφάνθη ότι ο Μάκης συκοφάντισε τους Θέμο, Κουκοδήμο και Κλαδά. Άρα το λογικό επακόλουθο αυτής της ιστορίας είναι οι τρεις να κινηθούν δικαστικά εναντίον του Μάκη για συκοφαντική δυσφήμιση.
Θα γίνει όμως έτσι ή...ζήσαμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα;

4 σχόλια:

dmast είπε...

...και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς τρισχειρότερα.

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@dmast

Στην πραγματικότητα έτσι είναι. Επειδή όμως η όλη ιστορία είναι ένα παραμυθάκι επέλεξα το γνωστό επίλογο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Fasattack είπε:
Ο Θέμος ήξερε από την αρχή ότι θα τη γλύτωνε και ήταν άνετος.Ήξερε
ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι...και ο Θέμος βρίσκεται κάπου στην ουρά.Άντε να βρεις που πήγαν τα λεφτά τώρα.Πρέπει να μετράς εκατοντάδες δάκτυλα που παραπέμπουν στους "αρμόδιους"δεξιά και αριστερά,πάνω και κάτω.Πιθανολογώ ότι τον χάλασε λίγο τον Μάκη που δεν πήρε ούτε ψίχουλο από την όλη ιστορία.

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@ Fasattack

Τον χάλασε; Τον διέλυσε. Αν και από τα νευράκια του τσέπωσε καμιά 10αριά εκατομμύρια ευρώ πουλώντας το μερίδιό του στον Μπόμπολα. Ποιον Μπόμπολα; Αυτόν που ο ίδιος ο Μάκης κατηγορεί ως διαπλεκόμενο. Καλή φάση έτσι;