Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Ώρε ήρθε η ώρα για άρμεγμα!



Φαντάζομαι πως τώρα που ο Παυλίδης αθωώθηκε, φυσιολογικά και αναμενόμενα όπως κάθε νόμιμος πολίτης, θα κινηθεί δικαστικά εναντίον όλων αυτών που τον συκοφάντησαν απέναντι στον εισαγγελέα. Ή μήπως όχι;


Υ.Γ. (9/5 02:10 π.μ.) Άσε μην το κουράζεις. Έκλασε ο Κωστάκης, σχόλασε η Βουλή!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O fasattack είπε:
Τουρκμενιστάν,Τατζικιστάν,Ελλάδα ,η τριάδα της πολιτικής γιουροβίζιον.Άνοιξαν και βεντέτα με Βατοπέδι - Siemens.Όποιον πάρει ο χάρος.Για την ώρα τον φυλούν τον κ.. τους κλείνοντας τη Βουλή.Στη συνέχεια θα βγάλουν στον τάκο κάποιους ακριβώς πριν τις εκλογές αναγκάζοντας τους πολίτες να ψηφίσουν τους λιγότερο κλέφτες.Αν είναι δυνατό!Κι όμοως είναι.Αν είναι δυνατο!!!Κι όμως...είναι!Τωρα που το ξανασκέφτομαι θα βάλω την Ελλάδα στην τέταρτη θέση πίσω και από Καζακστάν.Του χρόνου ελπίζω να κάνουμε μετά..βολη και τσουπ να είμαστε πρώτοι ρε σεις!Ή μήπως...πρώ(κ)τοι?

aleka είπε...

το υστερόγραφο τα λέει ΟΛΑ!!!

Ναπoλέων είπε...

Για το υστερόγραφό σου, έστω καθυστερημένα:

Την ενέργειά του {να παραγραφούν και οι ευθύνες για τα σκάνδαλα των "δικών του" με το κλείσιμο της Βουλής} τη συνόδευσε με ένα κολοσσιαίο ψέμμα: Ότι την ΕΚΛΕΙΣΕ λόγω ευρωεκλογών!!!

Αν δεν το έκανε για την παραγραφή, μπορούσε κατά το σχετικό άρθρο του Συντάγματος να ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ για ένα μήνα τις εργασίες της, να γίνουν "απρόσκοπτα" οι ευρωεκλογές και μετά να συνεχιστεί η σύνοδος, οπότε δεν θα υπήρχε παραγραφή.

Αυτά περί του σεμνοταπεινώς ψευδομένου Κωστάκη.

α-α-ε
Ν.