Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2007

Σχετικά με το άσυλο(ανιάτων)

Κουκουλοφόροι μέσα στο Πολυτεχνείο.Ωχ!Πάλι θα συγκεντρωθούν απ'έξω "αγανακτισμένοι" πολίτες να το κάψουν...από αγανάκτηση;
Οι φοιτ.σύλλογοι τα τελευταία χρόνια δίνουν μεγάλες μάχες για το ποιος θα έχει τον καλύτερο πάγκο στις εκλογές ή ποιος θα προλάβει να κλείσει πρώτος την Αράχωβα για διακοπές.Τους λέει τίποτα η τεράστια αποχή των συμφοιτητών τους στις εκλογές ή στις συνελεύσεις;Ή μήπως απλώς βρέχει και δεν σας φτύνουν;
Τεράστια επιτυχία των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων!Μέσω του αχαλίνοτου κομματισμού στα πανεμιστήμια πέτυχαν διπλό στόχο.Τζακ ποτ δηλαδή οι εθνάρχες!Από τη μια κατάφεραν το αποδεδειγμένα μοναδικό κύτταρο ελεύθερης σκέψης,προόδου και αμφισβήτησης στη χώρα μας να το μετατρέψουν σε μαστούρη διαρκούς αφασίας.Από την άλλη δημιούργησαν ένα τέλεια οργανωμένο φυτώριο παραγωγής πλαδαρών κλώνων της μούρης τους.
Οι πρυτάνεις;Οι καθηγητές;Είναι απασχολημένοι να ξεπληρώσουν τα δάνειά τους. Οι μεν πρώτοι προς τους φοιτητές που τους εκλέξαν κι ας διαμαρτύρονται που τους χτίζουν τις πόρτες από τα γραφεία τους.Οι δε καθηγητές προς τους βο(υ)λευτές-κηδεμόνες που μίλησαν στο υπουργείο με τα καλύτερα λόγια.

1 σχόλιο:

114ΛΕΞΕΙΣ είπε...

Καλημερα.
Μπές στο greek bloggers, mindblog και blogspace. (θα τα βρεις στα links μου πανω πανω) και στειλε email για να καταχωρήσεις το blog σου και να μπορεί ο κοσμος να το βρίσκει.