Πέμπτη 1 Μαρτίου 2007

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ #3

Άρθρο 22 παράγραφος 1:

"Η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Κράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών και για την ηθική και υλική εξύψωση του εργαζόμενου αγροτικού και αστιού πληθυσμού.Όλοι οι εργαζόμενοι, ανεξάρτητα από φύλο ή άλλη διάκριση, έχουν δικαίωμα ίσης αμοιβής για παρεχόμενη εργασία ίσης αξίας."

Φαντάζομαι πως ο Γιακουμάτος (και ο κάθε Γιακουμάτος) έχει χάσει τον ύπνο του, προσπαθώντας να εφαρμόσει το συγκεκριμένο άρθρο του συντάγματος!!!

3 σχόλια:

114ΛΕΞΕΙΣ είπε...

Πολύ καλή ιδέα να ασχοληθούμε με κ'άθε ένα από τα άρθρα του συντάγματος.
Me γεια το template.

e-politis είπε...

BΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΘΕΜΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ), ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΣΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ, ΕΝΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ ΔΗΛΑΔΗ.
ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ. ΩΡΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ?

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

padrazo:από όλη την ιστορία με το αρ.16 κατάλαβα ότι είχα μαύρα μεσάνυχτα σχετικά με το σύνταγμα(το οποίο βέβαια επικαλούμαστε με τεράστια ευκολία).ελπίζω να το εμπλουτίσω κι άλλο το template κυρίως με εικόνες από την άπειρο γη.


e-politis:Πάντα η εφαρμογή ήταν το ζόρι.Όπως λέει και το σύνταγμα η εφαρμογή του επαφίεται στη συνείδησή μας!