Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Χοιροστάσιο!




Συνεχίζονται οι εργασίες της εξεταστικής επιτροπής της Βολής για το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου.

4 σχόλια:

L'Enfant de la Haute Mer είπε...

Μια χαρά είναι τα ζωντανά αυτά :
καθαρά και καλλίγραμμα(μέσα και έξω).
Με τη δική μας την ομηρία τι άλλο θα γίνει ?

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Και νοστιμότατα τολμώ να πω. Η δική μας ομηρία θα συνεχιστεί όσο δίνουμε στον εαυτό μας το ρόλο του κοπαδιού με την ασφάλεια της στάνης!

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Την ολόθερμή μου καλησπέρα σε όλους τους αλιβάνιστους, αλειτούργητους και μακροθυμικούς φίλους του υγιούς ασκητισμού.
ο σκυλοκαυγάς του δικομματισμού καλα κρατεί και απορώ:
1. Η ατιμωρησία του κάθε σκανδάλου γίνεται θρυαλίδα θράσους για επέκταση σε καθημερινές διαπλοκές για ΚΠΣ,περιφερικά έργα, λευκο έλλειμα ταμείων, προκλητικοί μισθοι golden boys, ανεξέλεκτη αγορά και εν όψει Χριστουγέννων, καρατόμηση σχεδίων ΔΕΗ κλπ
2. Γιατί η έρευνα δεν συνεχίζει ταχύτατα για τα υπόλοιπα 25-40 ανανεμειγμένα άτομα αξιωματούχους (τρομάρα τους) από τους εναπομείντες εισαγγελείς.
3. Πότε θα απαγγελθουν κατηγορίες εναντίον τους και θα αρχίσουν προφυλακίσεις;; Το σκάνδαλο SIEMENS ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΣΟΥΛΆΕΙ ΜΕ ΤΌΣΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΕΚ ΓΕΡΜΑΝΊΑς;;
4. Πόσα στοιχεία έχουν προλάβει να εξαφανίσουν οι καταχραστές δημοσίου εδάφους και ακινήτων;;
5. Τι συμμετοχή στην κλεπταποδοχή (ετοιμη από παλιά) οι οικονομικοί παράγοντες εργολάβοι κλπ που επωφελήθησαν;;;Κάτι Κρομμύδες και Δωρήδες πίσω από τον εμφανή Πάπιστα και τους Κυπρίους.
6. Τα άτομα που διαπλέκονται και ξέρουν πχ το χειρισμό κοινοτικών κονδυλίων ή δανειακών εκταμειεύσεων πάνε πακέτο με την εκάστοτε ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ εξουσία αλλάζοντας στρατόπεδο με τον πιό αισχρό τρόπο.
7. Η υποτίμηση του κόσμου από λαθροενημέρωση από τους καναλάρχες έχει κορυφοθεί,παίζονται μεγάλα παιγνίδια επικοινωνιακών εκβιασμών.
8. Πλυντήρια βρώμικου χρήματος και μεταφοράς δημόσιας περιουσίας σε χέρια πιθανώς ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΕΥΘΎΝΩΝ σωστά επισημαίνετε οι περισσότεροι οι μονές Αγίου Ορους με πρώτη ναυαρχίδα στη πειρατία η Βατοπεδίου. Τα κακουργήματα τα χαζεύουμε ή στέλνουμε την ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και τις υπηρεσίες καταπολέμησης βρώμικου χρήματος.
Καλα θα κάνει η ΕΕ της Βουλής και οι βουλευτές της να μην υποτιμούν την νοημοσυνη μας.Το συντομώτερο έχουν να νομοθετήσουν και την φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας. Τα εκατομύρια που παρελαυνουν να γίνουν βρογχος να τους πνίξει.............

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

'Ολα αυτά που γράφεις είναι η απλή αλήθεια. Τόσο απλή που δεν χρειάζεται κανένα σχολιασμό και καμία συμπλήρωση. Απλά φοβάμαι...ή μάλλον δεν φοβάμαι, έπαψα να φοβάμαι εδώ και καιρό, είμαι σίγουρος ότι όλα θα ξεχαστούν με την ίδια ορμή που μαθεύτηκαν. Όπως έγινε με τους κουμπάρους του γάλακτος, τα ομόλογα, τους Ζαχόπουλους και τους κομιστές, τη Siemens, τη Vodafone, τους πακιστανούς, τα αναψυκτήρια, το αυθαίρετο του υπουργού χωροταξίας. Όπως έχουν ξεχαστεί τα εξοπλιστικά TOR M-1 και S-300, το Κτηματολόγιο, το Χρηματηστήριο, ο Κοσκωτάς (ποιος;)