Σάββατο, 7 Μαρτίου 2009

Σσσσς...μη μιλάτε και ξυπνήσει το μωρό!
Με σωρηδόν νομιμοποιήσεις παράνομων κτιρίων προσπαθεί η κυβέρνηση αφ'ενός να κλείσει "τρύπες", που δεν είχαμε αλλά μας τις άνοιξε η άτιμη διεθνής οικονομική κρίση (να δεις που στο τέλος θα το πιστέψουμε), αφ'ετέρου να κλείσει την "ψαλίδα" στα γκάλοπ με το ΠΑΣΟΚ (που είναι και η μοναδική τους έγνοια).
Λεπτομέριες όπως η επιβράβευση του έννομου πολίτη και η τιμωρία του παράνομου ή η διαφύλαξη δημοσίων και δασικών εκτάσεων από καταπατητές είναι ανούσιες και αποκυήματα φαντασίας που υποκινούνται από τοπικά και μικροπολιτικά συμφέροντα, πίσω από τα οποία το πιαθανότερο να κρύβεται εβραϊκός, τουρκικός ή σκοπιανός δάκτυλος με στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας και τη δυσφήμιση της υπέροχης εικόνας της Ελλάδος στο εξωτερικό.

3 σχόλια:

the muppet show girls είπε...

Γιατί δεν το κλείνουν το μαγαζάκι τους; Το έλλειμμά τους είναι τραγικά μεγάλο.
Μήπως κι εμείς οι ίδιοι αγοράζουμε την πραμάτεια τους;

Καλησπέρες

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@the muppet show girls
Καλησπέρα και χρόνια πολλά (μπλιάχ!)
Τέτοιες εποχές δεν κλείνεις μαγαζί που πάει πετώντας. Τεράστια κερδοφορία, μεγάλο στοκ εμπορευμάτων και πελάτες σε λίστα αναμονής πολλών ετών!

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品