Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Ακόμα να μας σώσουν;


Ανάστατη και με αίσθημα απογοήτευσης συνεχίζει η παγκόσμια κοινή γνώμη να παρακολουθεί τη σιγή των δύο ηγετών της Ελλάδας, Κώστα Καραμανλή και Γεωργίου Παπανδρέου. Οι δύο ηγέτες εμμένουν στην άρνησή τους να αποκαλύψουν, ο καθένας απ'τη μεριά του, το σχέδιο εξόδου απ'την οικονομική κρίση της Ελληνικής οικονομίας.
Το γεγονός αυτό βυθίζει ακόμη περισσότερο την παγκόσμια οικονομία στην αβεβαιότητα, με τις στρατιές των ανέργων να πολλαπλασιάζονται.
Σε μια ύστατη, σχεδόν απέλπιδα, προσπάθεια αναστροφής του κλίματος, ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Νασουσίρο Τοκασόνι, σε διακοπή της έκτακτης σύγκλισης των G-20, δήλωσε:
"Οι δύο ηγέτες πρέπει να αφήσουν τις ξεροκεφαλιές, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στο σύμπαν και να αποκαλύψουν τα σχέδιά τους!"

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θεϊκό!!!! :-)

ανεστης είπε...

Ψευδές το post σου και σε καταγγέλω.
Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία ο κυριος Καραμανλής ήδη περιγράφει το σχέδιο (που προηγουμένως είχε ανασύρει απο τα γραφεία της Keystone, που τα δημιούργησε άλλωστε). Επειδή ο Tokasoni δεν πρόκαμε, τα λένε στο βοηθό του Kafasaki Memoura.

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@ανωνυμος
Μόνο;;; Τιτανοτεράστιο!

@ανεστη
Φαντάζομαι πως τόσο ο Tokasoni όσο κι ο Memoura κάτι θα σκαρφιστούν. Τι διάολο θα γίνει με εμάς που είμαστε Giatampaza δεν μπορώ να καταλάβω.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Υπέροχη φωτογραφία. Τραγέλαφος οι δικομματικοί μας. Να πιάσουν τους ίδιους με ...σχέδιο ή τους προστατευόμενους τους. Εγώ έγραψα θα ακολουθήσω αυτόν που θα μας πεί τους 5000 πλουσιότερους έλληνες και πως θα τους φορολογήσει ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΑ. Κινητή και ακίνητη περιουσία.

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@dionysos
Φαντάζομαι πως οι 5.000 δεν θα προκύψουν βασει φορολογικής δήλωσης γιατί τότε καήκαμε!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως η σωστή ερώτηση/απορία είναι : "ακόμη να μας σαρώσουν;"

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@L'enfant de la haute mer
Μάλλον νοιάζονται να μας στρώσουν!