Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2007

ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ..!!!

Παπαγάλος(psittacidae,caacatuidae,loriidae):είδος πτηνών των τροπικών κυρίως περιοχών ιδιαιτέρως παιχνιδιάρικων με ικανότητα μιμητισμού.Παπαγαλάκι:είδος ανθρώπου επιφορτισμένου με το έργο της διάδοσης παραπλανητικών πληροφοριών προκειμένου να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη με στόχο την καλύτερη και ευκολότερη εκμετάλευσή της.
Απ'το τελευταίο είδος η χώρα μας βρίθει τα τελευταία χρόνια!Αφθονούν δε ιδιαιτέρως και στην blogόσφαιρα όπου επιδίδονται με πάθος στο αγαπημένο τους σπορ.Ειδικά τώρα με τη συζήτηση για το αρ.16 κυριολεκτικά ζουν μέρες δόξας.
Για παράδειγμα στο blog του Μ.Ανδρουλάκη έχουν ξεσαλώσει μπουρδολογώντας ανεξέλεγκτα.Μιλάνε για σοβιέτ και Αλβανία ,για ανακοινώσεις του ΚΚΕ που τους θυμίζουν όσοι είναι υπέρ της δημόσιας παιδείας...θύελλα εν κρανίω.Ειδικά οι νεο-ΠΑΣΟΚοι οι ιδεολογικοί γενίτσαροι αυτού του τόπου ξεχνάν πολύ εύκολα ποιοι είναι υπεύθυνοι που η δημόσια παιδεία και υγεία έχουν τα μαύρα τους τα χάλια.Και αντί να σκύψουν πάνω στα λάθη και τις ελλείψεις που οδήγησαν τα πράγματα ως εδώ θέλουν να εφαρμόσουν την τακτική "πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι".
Ποιος ευθύνεται που τα νοσοκομεία δουλεύουν με το 40% το προβλεπόμενου προσωπικού;Ποιος ευθύνεται που υπάρχουν τουλάχιστον 150 κρεβάτια ΜΕΘ κλειστά;Ποιος ευθύνεται που οι γιατροί δουλεύουν 80-90 ώρες την εβδομάδα με κίνδυνο λόγω κόπωσης να αυξηθούν τα ιατρικά λάθη;Ποιος ευθύνεται για την οικογενειοκρατία και την ρουσφετοκρατία στα πανεπιστήμια;Ποιος ευθύνεται για την ύπαρξη ΑΕΙ σε κάθε πόλη και ΤΕΙ σε κάθε χωριό με αποτέλεσμα η ποσότητα να είναι εις βάρος της ποιότητας;Ποιος αλλάζει κάθε 3χρόνια το σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια;Ποιος αλλάζει τα βιβλία στα σχολεία κάθε λίγο και λιγάκι με μοναδικό κριτήριο ποιος "φίλος" συγγραφέας θα τα τσεπώσει;Ποιος αφήνει κενές θέσεις καθηγητών στα σχολεία όλης της χώρας;Ποιος ευθύνεται για την έλλειψη σχολικών αιθουσών;Ποιος εν τέλει είχε και έχει την ευθύνη σ'αυτήν την χώρα;
Για τα παπαγαλάκια και τα αφεντικά τους, που τους ταίζουν το πνευματικό τους καναβούρι, ευθύνονται τα σοβιέτ ,η Αλβανία και οι ανακοινώσεις του ΚΚΕ.
Δεν ξέρω τελικά ποιος είναι πραγματιστής και ποιος αλλού πατά κι αλλού βρίσκεται!

4 σχόλια:

Rizobreaker είπε...

Φίλε apeirota έχεις δίκιο... Εγώ θα πω μερικά πράγματα πιο συγκεκριμένα... Ρίχνουν ευθύνες στο ΚΚΕ λες και αυτό κυβερνάει τη χώρα τόσα χρόνια... Οι Πασόκοι έχουν ξεχάσει τα δικά τους και ότι αυτόι άνοιξαν το χορό των ιδιωτικοποιήσεων στη χώρα μας... Η ΝΔ βέβαια συνεχίζει το έργο του ΠΑΣΟΚ με γοργούς ρυθμούς και για όλα τους φταίει το ΚΚΕ... Το ΚΚΕ που κάθε φορά λέει ότι αυτό που θα γίνει θα είναι εις βάρος του λαού, βγαίνει αληθινό εκ του αποτελέσματος και μετά λένε καλά τα λέει το ΚΚΕ αλλά ότι και να κάνει δεν αλλάζει τίποτα... ΕΕΕ εμείς δε θα το αφήσουμε έτσι αυτό!! Όλα αλλάζουν όταν πιστεύεις ότι μπορείς να τα αλλάξεις!

Υ.Γ.: Στο blog μου έχω γράψει τι έγινε στη συνέλευση της σχολής μου για όσους ενδιαφέρονται... Να δουν τι κάνουν οι εκπρόσωποι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μέσα στις σχολές (ΔΑΠ-ΠΑΣΠ)!

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Η πλάκα είναι οτί δεν είμαι και ΚΚΕ αλλά και το άσπρο μαύρο δεν μπορώ να το ακούω!Δεν θα μας τρελάνουν κιόλας με το να φέρονται οι κυβερνώντες και κυβερνήσαντες αυτή τη χώρα σαν παρθένες!

114ΛΕΞΕΙΣ είπε...

Φταίει και το ΚΚΕ που τόσα χρόνια δεν έχει μάθει ότι στην εποχή μας ο κοινωνικός αγώνας είναι το ίδιο σημαντικός με τον “επικοινωνιακό” αγώνα.

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Εννοείται πως όλα τα κόμματα έχουν ευθύνες όταν διαιωνίζεται μια άρρωστη κατάσταση.Είναι η προσωπική ευθύνη όλων μας μέσω των εκλεγμένων αντιπροσώπων μας.Αλλά είναι και ποσοτικό το ζήτημα.Οι πλειοψηφίες κυβερνούν όλα αυτά τα χρόνια-χωρίς φυσικά κανέναν σεβασμό στις μειοψηφίες.