Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Το σωστό να λέγεται!




Ευχάριστη διάθεση προκάλεσε στους Έλληνες πολίτες η ανακοίνωση από τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Δένδια, πως θεωρείται πλέον αδίκημα η χρήση κουκούλας και η όποια παραποίηση των χαρακτηριστικών του προσώπου.
Ήταν καιρός να γίνει κάτι μ'αυτήν την αθλιότητα!

10 σχόλια:

BioLogos είπε...

Μουχαχαχαχαχα!!!

Πολύ πετυχημένο.

ανεστης είπε...

Χαααααααααααααααααααααα! Απίστευτος!
Κάτσε όμως γιατί δεν είναι εύκολο να συλληφθεί και ο ηθικός αυτουργός ε;

Ανώνυμος είπε...

o fasattack είπε:
Ρε εσείς, το κολονάκι είναι γεμάτο από γκόμενες με παραμορφωμένα πρόσωπα,από τις πλαστικές επεμβάσεις.Άσε που μόλις αντικρύσουν τις σπασμένες μερσεντές τους δεν μπορούν να εκδηλώσουν μορφασμούς για να μην προβάλλει η ριτίδα.Αυτές τις "πιάνει" ο νόμος??!!

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@ανεστης
Όλοι εμείς δηλαδή;

@fasattack
Περιμένω την ώρα που κάποια κουφάλα θα κολλήσει άνθρακα από τα μπότοξ!

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Ωχ βλέπω κεσάτια στην ευγενή παρανόμως και αδιακρίτως διαφημιζόμενη, φάρα των Πλαστικών Χειρουργών. Ρημάδα κρίση, τώρα θα γένουμε όλοι οικολόγοι να κλείνουμε να φώτα σε κρίσιμες....στιγμές.

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@dionysos
Είνια δύσκολες οι μέρες. Κάτι οι συλλογικές συμβάσεις που μετετράπησαν σε χαρτί υγείας, κάτι οι εφημερίες που δεν πληρώνονται...τέχνας κατεργάζεται! Λίγο νερό στο πεζοδρόμιο τη νύχτα με -5 βαθμούς C, κάποια μπανανόφλουδα ξεχασμένη, να η δουλεια και για τους ορθοπαιδικούς.
Σχετικά με την νέα μόδα της οικολογικής συνείδησης (εν δυο τρία πάμε όλοι μαζί) με πρόλαβες.

EVISSA είπε...

αγαπητέ
ταπεινό πλήν καίριο ερώτημα, τις απόκριες θα ισχύουν τα μέτρα? να κάμει αμέσως τις δέουσες διευκρινήσεις ο υπουργός...
για τους μονίμως μασκαρεμένους να δοθεί άδεια νομιμοποίησης της αυθαίρετης κατασκευής προσωπείου λόγω χρησικτησίας, καταλαβαίνετε...
συμφωνείτε ?
καλημέρες! μου φτιάξατε τη μέρα.

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@EVISSA
Υπάρχει θέμα. Αν και φαντάζομαι πως στη συζήτηση που με σοβαρότητα θα γίνει στη Βολή (όπως άλλωστε επιτάσσει και το ιστορικό μέγεθος του νομοσχεδίου) θα αποσαφηνιστούν τέτοιες λεπτομέρειες. Να θέσω προς προβληματισμό και το μέλλον του νυχτερινού κέντρου "Μάσκες"!
Kαλή εβδομάδα και σε σένα.

aleka είπε...

Πολύ πετυχημένο....
Λέω 1 Απριλίου που εχουμε πορεία με κουκούλες στο κέντρο να πάω με μια μάσκα προσώπου απο αγγούρι! τι λέτε εσεις γιατρέ μου?

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@aleka
Έξοχη επιλογή! Με πολλαπλό μήνυμα.
Από τη μια η διαμαρτυρία μέσω του συμβολικού παραλληλισμού του συμπαθούς ζαρζαβατικού με τα μέτρα της κυβέρνησης, από την άλλη η συσφικτική και αντιγηραντική δράση του αγγουριού. Να μην παραλείψω το μήνυμα της υγιεινής διατροφής που βασίζεται στη μεσογειακή διατροφή αφού κάποια στιγμή θα βαρεθείς και θα το φας το λαχανικό που είναι πλούσιο σε νερό βιταμίνες και ιχνοστοιχεία! Άσε που κάνει καλό και στην εύρυθμη λειτουργία του εντέρου!